buitenschoolse opvang

Voor én na schooltijd kunnen de kinderen terecht op de buitenschoolse opvang van Wasko. De kinderen worden opgevangen in de school. Er wordt veel extra's aangeboden zoals sport, drama, zang en creatieve activiteiten. Daarnaast werken Wasko en onze school met elkaar samen op het gebied van o.a. een dezelfde pedagogisch klimaat en activiteiten.

over wasko

Stichting Wasko is een Maatschappelijke kinderopvangorganisatie. Deze organisaties investeren voortdurend in de kwaliteit van de opvang. Gemaakte winst komt vanzelfsprekend ten goede aan investeringen in medewerkers, materialen, methodes en de inrichting van de ruimtes. Ze bieden opvang aan alle kinderen van 0 t/m 12 jaar en zorgen voor een doorgaande ontwikkellijn. Ieder kind heeft recht op optimale ontwikkeling.

Wasko is dé regionale kinderopvangorganisatie in de Alblasserwaard. Wasko heeft meer dan 50 locaties verspreid over 4 gemeentes: Papendrecht, Alblasserdam, Molenlanden en Sliedrecht.

bso wasko: mooie jeugdherinneringen maken

Voor en na schooltijd kunnen kinderen van 4 - 13 jaar op de BSO van Wasko energie ontladen en energie opdoen. Wasko staat bekend om het aanbod van veel en verschillende activiteiten. Er is altijd iets leuks te doen. Rustig bijkomen van de schooldag kan natuurlijk ook.
 
Kleuters vanaf 4 jaar krijgen alle ruimte om samen met andere kinderen te spelen onder het toeziend oog van de pedagogisch medewerkers. Rollen- en/of fantasiespel neemt bij kleuters een centrale plaats in en de mogelijkheden daarvoor zijn eindeloos op de BSO. Kinderen van 7 tot 9 jaar hebben veel leeftijdsgenootjes om mee te spelen. Vrienden en vriendinnen zijn heel belangrijk op deze leeftijd.
 
Ook voor kinderen van 10 tot 12 jaar is de BSO een gezellige plek met leeftijdsgenoten. De oudere kinderen willen meer zelfstandigheid en daarin worden ze begeleid door de medewerkers.
 
In de schoolvakanties kunnen kinderen genieten van een speciaal vakantieprogramma vol bijzondere activiteiten.
 
De BSO zit in de school. Dit is veilig, vertrouwd en lekker makkelijk.

sfeer proeven

Sfeer proeven? Vraag dan telefonisch een rondleiding aan via de afdeling kindplanning van Wasko.

aanmelden

Meer informatie over de buitenschoolse opvang van Wasko? Op de website van Wasko vind je alle informatie, de voorwaarden en een aanmeldknop. Ook zit de afdeling kindplanning klaar om te helpen bij bijvoorbeeld een proefberekening kindertoeslag. 

pedagogisch medewerkers

Annelies Huisman
Ilonka Versteeg
Anoeska van Meeteren
Talitha Schouten

peuterovang

Wasko biedt peuteropvang aan voor kinderen van 2 tot 4 jaar aan bij ons op school.

Is uw peuter bijna 2 jaar? Dan merkt u dat het de wereld om zich heen wil gaan ontdekken. Op de peuteropvang kan dat. Uw kind mag hier op vaste dagdelen komen spelen. Zo went uw kind niet alleen aan een nieuwe omgeving, maar leert het ook omgaan met andere peuters. Al spelend leert uw peuter vaardigheden die het straks nodig heeft op de basisschool, zoals luisteren, iets vertellen, zingen, bewegen en knutselen met diverse creatieve materialen. Ze bereiden uw peuter spelenderwijs voor op de basisschool, waardoor de overgang gemakkelijker wordt.

Meer informatie over peuteropvang bij Wasko? Op de website van Wasko vindt u alle informatie, de voorwaarden en een aanmeldmogelijkheid. Ook zit de afdeling kindplanning klaar om te helpen bij bijvoorbeeld een proefberekening kindertoeslag.

ALgemene Contactgegevens wasko

Wasko kinderopvang
Afdeling kindplanning
Poldermolen 4
3352 TH Papendrecht